Vi finns för dig

Elstängselskolan är producerad av Skandinaviska Områdesskydd och Stängselbutiken. Vi jobbar med helhetslösningar, material och montage av alla typer av områdesskydd. I vårt sortiment finner du allt ifrån klassiskt flätverksstängsel och trästaket till smidesstaket, grindar, automatik och förstås elstängsel. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Norrtälje och jobbar i hela Sverige.

För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra kunder kvalitet och kunskap i en bra balans. Vi samarbetar därför med Gallagher Europe, som är världsledande aktörer inom elstängsel, och lägger mycket tid på fortbildning av vår egen personal. Vi vill kunna hjälpa dig hela vägen från skiss till färdigt stängsel. 

kontakta oss/Begär offert

Har du frågor, eller vill ha hjälp med att planera ett bra elstängsel?Skicka oss ett meddelande genom att använda formuläret här nedan, eller maila direkt till oss på info(a)skandinaviska.nu.

kontakta oss!

Skandinaviska Omådesskydd AB
Telefon: 08-500 11 530
E-post: info(a)skandinaviska.nu

Besök gärna vårt showroom med direktförsäljning av Gallaghers sortiment.

Vi finns på Kilowattvägen 12 i Handen och har öppet måndag till fredag 7-16. Ring gärna innan ditt besök så att vi är säkra på att kunna hjälpa dig på bästa sätt!